Login
Inloggen

Pop Sing Along, Theater de Meenthe - Steenwijk

ZATERDAG 24 MAART 2018 | AANVANG 10.00 UUR EINDE 17.30 | 

Binnen één dag een prachtige keuze van highlights uit de popmuziek instuderen en uitvoeren? 

Sing Along Events organiseert weer een geweldige dag vol popmuziek. Samen met een combo en geweldige solisten worden onvergetelijke hits ingestudeerd, zoals Viva la vida, Tears in Heaven, Dust In The Wind en lmagine. Aan het eind van de middag is er een concert voor publiek.

Deze dag is bedoeld voor individuele koorzangers, maar ook koren kunnen eraan deelnemen. 
Met behulp van liedteksten, partituur en oefen-mp3'tjes (of cd) is het mogelijk om de muziek vooraf in te studeren.
Na betaling ontvangt u van Sing Along Events een brief met de downloadlink. Daar vindt u alle ingezongen liedjes per stemsoort en alle muziek en songteksten.

Korenfestival
Kom met uw koor meezingen met de Pop Sing Along!
Uw koor is van harte welkom om 's avonds één van de optredens te verzorgen.
Na het scratchconcert komen allerlei koren optreden.Tussen 18.30 en 20.30 uur zijn er in de zalen van theater De Meenthe zeer diverse optredens. De optredens duren maximaal 25 minuten en er zijn koren in allerlei genres te horen.
U krijgt korting bij deelname aan de Pop Sing Along als u zich met (een deel van) uw koor inschrijft en uw koor neemt bovendien gratis deel aan het Korenfestival. Een mooie manier om uw koor in de spotlights te zetten.

Kosten
Wilt u meezingen, dan kunt u zich aanmelden en ontvangt u na overmaking van € 45,00 het toegangsbewijs en de bladmuziek en de ingezongen oefen CD per stem.
Zangers van koren die zijn aangesloten bij de KCZB ontvangen een korting van € 15,00 per persoon en betalen dus slechts € 30,00 voor deelname.
Wanneer leden zich inschrijven kunnen zij de kortingscode KCZB lid op het formulier zetten. De korting wordt door Sing Along Events achteraf verrekend.

Meer informatie kunt u vinden op www.singalongevents.nl

 .